, ,

Kisah Perempuan Tertarik Pada Lelaki Makan Bawang Putih

ini kisah benar. bukan cubaan.

Ini kisah benar. Hasil kajian saintifik. Kisahnya perempuan lebih tertarik pada lelaki makan bawang putih.

Biaq betui? Betui baq hang. Jangan makan bawang putih sekilo pulak. Biawak pun lari.

Bawang putih ambil 4 ulas sahaja. Boleh ambil dalam bentuk kapsul 1000mg sehari. Bagus untuk rendahkan kolesterol.

Bawang putih juga tingkatkan takat anti oksida dalam tubuh dan bunuh bakteria bakteria bahaya.

Nak tahu lebih boleh baca journal APPETITE.

Tak habis lagi. Relaks. Ada satu lagi jenis makanan kalau abam-abam mahu kelihatan lebih menarik tertarik dan ditarik.

Abam-abam kena ambil makanan ada carotenoid. Menatang apa tu? Sabaq bang.

Contoh makanan ialah karot, labu dan buah aprikot. Kajian dibuat di Australia. Boleh baca detail dalam jurnal Evolution and Human Behaviour.

Nak tau pasai perempuan tertarik? Ikut kajian peluh lelaki yang makan makanan lebih carotenoid, tak bau hapak. Tak sebabkan orang tutup lalu di sebelah.

Bau ala-ala buah gitu. Manis dan sedap dibau. Kajian kata macam tu. Cer try kalau tak percaya?

Oh satu lagi. Carotenoid ni bagus untuk otak. Power baq hang.

Senior Lecturer di UNIMAS. Pakar OTAK. Berkelulusan Ph.D. Saintis hebat mengkaji perihal tidur dan otak. Ilmunya sarat dan padat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *